Review: Hastings Foamroller

logo's

Foamrollers. Je ziet ze tegenwoordig overal. Het is een prima alternatief voor een sportmassage met als voordeel dat je het zelf kunt toepassen. Je hebt dan ook foamrollers in allerlei soorten en maten. Natuurlijk heb je de bekende merken, maar daar zit dan ook direct een best prijskaartje aan vast.

Ik ging uitzoeken of er ook goedkopere foamrollers zijn, welke ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. Ik stuitte op de foamrollers van Hastings, welke worden verkocht door de bekende fitness speciaalzaak Helisports. Zij stelde mij de Hastings foamroller ter beschikking om deze eens uitvoerig aan de tand te voelen.

De afgelopen tijd heb ik dan ook veelvuldig lopen rollen, kneden en masseren. Al mijn bevindingen heb ik weer in een uitgebreide review gegoten. Ik hoop dan ook dat jullie hierin alle informatie kunnen vinden die jullie zoeken. Aanvullende  vragen? Ik hoor het graag.

Lees mijn uitgebreide review hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *