Sebastiaan Horn

Durfsporter / Dare-athlete

Partners

Sporten voor goede doelen. Altijd weer de grens opzoeken; mensen verbazen met mijn prestaties die eerst voor onmogelijk werden gehouden. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor  goede doelen en ook om mensen te motiveren. Dat is mijn core-bussiness.

Wanneer ik zelf een avontuur organiseer (neem bijvoorbeeld Cycling Holland 2014) komt hier een heleboel bij kijken, zowel financieel als logistiek. Sport kost geld. Denk bijvoorbeeld ook aan het inschrijven voor een evenement, of de benodigde gear en equipment. Deze kosten betaal ik uit eigen zak. Dit doe ik natuurlijk graag.

Toch kan ik jullie steun goed gebruiken! Natuurlijk is financiële steun welkom. Maar ook andere steun. Kun je mij helpen om het beste uit mijn prestaties te halen? Biedt jouw bedrijf of onderneming de oplossing om het mij op sportief gebied makkelijker te maken, zodat ik me meer kan focussen op de essentie?

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Voor 2020 en verder ben ik op zoek naar een nieuwe titelsponsor. Samen kunnen we een hoop mooie dingen bereiken. Weten wat ik voor uw bedrijf zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden!

Ik stel je voor aan mijn partners:

Suzuki staat bekend om zijn auto’s waarbij slimme en doordachte innovaties gebruikt worden. Beroemde modellen als de sportieve Swift, de ruime S-Cross en de stoere Vitara zijn bij iedereen wel bekend. Het nieuwe paradepaardje van Suzuki is de robuuste Jimny, gemaakt voor alle uitdagende terrein- en weersomstandigheden. Stuk voor stuk modellen die veel raakvlakken hebben met de avonturen die ik beleef. Naast een wereldwijde producties van 2,8 miljoen auto’s produceert Suzuki ook 2 miljoen motorfietsen en 100.000 buitenboordmotors per jaar. Ik ben dan ook supertrots dat ik Suzuki met ingang van 2019 tot mijn partner mag rekenen. Samen gaan we de meest fantastische avonturen beleven waarbij ik op alle mogelijke manieren kan rekenenen op de steun van Suzuki.

Bijna al mijn avonturen brengen wel een tijdscomponent met zich mee. Ik vind het dan ook belangrijk te kunnen rekenen op een betrouwbare timingpartner. Edox is Oudgrieks voor ‘het meten van tijd’. Dit Zwitserse horlogemerk is opgericht in 1884 door meesterhorlogemaker Christian Rüefli-Flury. Edox was het eerste horlogemerk wat zich volledig richtte op het produceren van polshorloges. Bekende horloges zijn de Delfin met zijn unieke kroonsysteem en de Geoscope wat inmiddels een ware collectors item is geworden. Edox is altijd op zoek naar extreme uitdagingen en sportieve prestaties, zo blijkt ook uit de samenwerkingen met onder andere Koenigsegg, Class-1 powerboat racing, WRC-Rally, Sauber F1 en freediver Christian Redl. Met ingang van 2019 mag ik mijzelf ook trots ambassadeur noemen van dit legendarische merk. Zo ondersteunt Edox mij als official timingpartner met de CO-1 Sharkman II. Deze robuuste duiker kan ingezet worden tijdens elk avontuur; of dat nou diep onder water is, in de kou op de Noordpool of tijdens een triathlon. Ik ben dan ook verheugd dat ik op Edox kan vertrouwen bij het behalen van mijn doelen, waar ook ter wereld.

iCulture-logo---beeld-en-woordmerk

iCulture is hét Nederlandstalige platform over het Apple-ecosysteem; hier vind je alle nieuwtjes over de iPhone, iPod touch, iPad en andere Apple-producten zoals de Macbook en de iMac. iCulture is opgericht door Gonny van der Zwaag en Jean-Paul Horn. Inmiddels werken zij met een vaste redactie en een heel team aan een heel team aan freelance journalisten en betrokken freelancers om iedereen dagelijks te voorzien van het laatste nieuws, uitvoerige app-besprekingen, reviews en tips. iCulture is al sinds 2014 mijn official mediapartner. Zij stellen mij door middel van hun ondersteuning in de gelegenheid om mijn avonturen uitvoerig in beeld te brengen, zodat ik met deze beelden mensen nog beter kan motiveren. Motiveren om mij en mijn goede doelen te ondersteunen, maar ook om zelf doelen te gaan stellen en te bereiken!


Met het vele sporten krijgen mijn spieren het zwaar te verduren. Het voortdurende zwemmen, fietsen en hardlopen eist regelmatig zijn tol. Gelukkig kan ik rekenen op de steun van Mana-Massage. Door middel van gerichte behandeling zorgt Mana-Massage ervoor dat mijn spierherstel wordt bevorderd, mijn weerstand wordt verhoogt en ik tussen de drukke trainingen door ook tijd vind om te ontspannen. Daarnaast is Mana-Massage gecertificeerd om cupping-massage toe te passen; een behandeling die bekendheid heeft verworven door Michael Phelps; Olympisch zwemmer.