Sebastiaan Horn

Durfsporter / Dare-athlete

Partners

Sporten voor goede doelen. Altijd weer de grens opzoeken; mensen verbazen met mijn prestaties die eerst voor onmogelijk werden gehouden. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor  goede doelen en ook om mensen te motiveren. Dat is mijn core-bussiness.

Wanneer ik zelf een avontuur organiseer (neem bijvoorbeeld Cycling Holland 2014) komt hier een heleboel bij kijken, zowel financieel als logistiek. Sport kost geld. Denk bijvoorbeeld ook aan het inschrijven voor een evenement, of de benodigde gear en equipment. Deze kosten betaal ik uit eigen zak. Dit doe ik natuurlijk graag.

Toch kan ik jullie steun goed gebruiken! Natuurlijk is financiële steun welkom. Maar ook andere steun. Kun je mij helpen om het beste uit mijn prestaties te halen? Biedt jouw bedrijf of onderneming de oplossing om het mij op sportief gebied makkelijker te maken, zodat ik me meer kan focussen op de essentie?

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Ik stel je voor aan mijn partners:

Team Triumph is een US-based triathlon team, bestaande uit 40 leden. Deze leden zitten verspreid over de hele wereld en lidmaatschap is exclusief. Het team is opgericht door de Amerikaan Jeff Fairbanks, wie bekend is geworden met zijn 21-Project; 21 halve triathlons, verdeeld over 21 dagen en 21 verschillende steden. Team Triumph gaat over athleten met een positieve instelling, die anderen willen inspireren en #crushitwithasmile. Aan mij als enige Nederlander de eer om deze mantra te verkondigen.

iCulture-logo---beeld-en-woordmerk

iCulture is hét Nederlandstalige platform over het Apple-ecosysteem; hier vind je alle nieuwtjes over de iPhone, iPod touch, iPad en andere Apple-producten zoals de Macbook en de iMac. iCulture is opgericht door Gonny van der Zwaag en Jean-Paul Horn. Inmiddels werken zij met een vaste redactie en een heel team aan een heel team aan freelance journalisten en betrokken freelancers om iedereen dagelijks te voorzien van het laatste nieuws, uitvoerige app-besprekingen, reviews en tips. iCulture is mijn official mediapartner. Zij stellen mij door middel van hun ondersteuning in de gelegenheid om mijn avonturen uitvoerig in beeld te brengen, zodat ik met deze beelden mensen nog beter kan motiveren. Motiveren om mij en mijn goede doelen te ondersteunen, maar ook om zelf doelen te gaan stellen en te bereiken!

Rudy Project, opgericht in Italië in 1985, is al meer dan 30 jaar marktleider op het gebied van sportbrillen. De brillen van Rudy Project kenmerken zich door hun allernieuwste technologie en het esthetisch gebeeldhouwde ontwerp, samen met de Italiaanse styling en aandacht voor detail. Professionele wielerteams als Bahrain Merida, Lotto Soudal, Trek Segafredo en top-athleten als Heather Jackson, Yvonne van Vlerken en  Daniela Sämmler kunnen rekenen op steun van Rudy Project en met ingang van 2018 behoor ik ook tot dit mooie lijstje. Met de gloednieuwe Defender tijdens mijn sportieve avonturen en de Spinhawk Loud in het dagelijks leven ben ik altijd optimaal beschermd tegen de elementen. #ElevateYourPerformance

Scroll Up