Projecten

By endurance we conquer.

Ernest Shackleton

2023

Dutch Mountain Trail

Na de diagnose ‘bijnierschorskanker’ werd het tijd om bergen te verzetten. Letterlijk én figuurlijk!

2022

Ironman 70.3 West-Friesland

Een Ironman die dwars door de streek gaat waarin ik ben opgegroeid. Klinkt als een feestje. En dat was het ook!

2021

Ironman 70.3 Maastricht-Limburg

Een triatlon die niet helemaal op de planning stond, maar toch weer garant stond voor een fantastische uitdaging.

Hiking Texel

Een avontuur wat al jaren in mijn hoofd zit; de volledige omtrek van Texel hiken. Het moest er toch maar een keer van komen. Een race tegen de klok; op tijd terug voor de laatste boot.


2020

Running Home For Christmas

Een gekkigheidje tussendoor; een ultrarun vanaf mijn ‘geboortedorp’ Bovenkarspel naar mijn huidige woonplaats Den Helder, op de dag van kerstavond.


2019

Running Barcelona

Na een drukke sportzomer was het tijd voor vakantie. In Barcelona lekker tot rust komen. Toch kon ik het daar niet laten om wat gave runs te doen.

Challenge Roth

Een full distance vond ik wel genoeg, tenzij ik óf naar Hawaii óf naar Roth kon gaan. Dat had ik beter niet kunnen zeggen; be carefull what you wish for…

Grand Prix triathlon Zandvoort

Circuitpark Zandvoort; voor autosportliefhebbers heilige grond. Als Formule-1 fan is het dan ook supergaaf om hier eens een triathlon te kunnen doen.


2018

Ironman Maastricht

Altijd was het al een droom van mij om een full distance triathlon te doen. In 2018 werd deze droom werkelijkheid!

#Breaking100

De 100 kilometer grens doorbreken binnen 24 uur; en dat door rondjes te lopen in een park. Waanzin!!


2017

Marathon Amsterdam

Mijn allereerste marathon. Enkele dagen ervoor bleek ik een scheenbeenvliesontsteking te hebben opgelopen, dus de omstandigheden waren alles behalve ideaal…

Red Bull 400

In totaal meer dan 20 uur in de auto voor in totaal 6,5 minuut sporten; waanzin! Maar soms moet je er iets voor over hebben om unieke dingen mee te maken!

Middenstip

Het is niet altijd duursport. Soms gaat het ook om geven om een ander. Zoals toen dat ene moment dat ik de middenstip van de Amsterdam ArenA mocht weggeven aan iemand…


2016

Challenge Almere

Mijn allereerste marathon. Enkele dagen ervoor bleek ik een scheenbeenvliesontsteking te hebben opgelopen, dus de omstandigheden waren alles behalve ideaal…

2015

Kwart triathlon Anna Paulowna

Mijn very first triathlon. 1 kilometer zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen; alles in bloedhete omstandigheden.


2014


2013