Spreken

In 2013 heeft Sebastiaan al zwemmend de oversteek gemaakt van Den Helder naar Texel. Een zwemtocht door koud zeewater, hoge golven en sterke stroming. Bijzonder detail: nog geen jaar daarvoor kon hij nog geen meter borstcrawl zwemmen. In een recordtijd heeft hij zichzelf het open water zwemmen in extreme(re) omstandigheden aangeleerd.

Een jaar later heeft Sebastiaan een soortgelijke prestatie neergezet; in januari 2014 had hij nog nooit een racefiets aangeraakt. Nog geen 9 maanden later fietste Sebastiaan een marathonafstand van 437,5 kilometer van het noordelijkste puntje van Nederland naar het meest zuidelijke punt van Nederland, terwijl hij onderweg ook nog eens via het meest oostelijke punt en het hoogste punt van Nederland fietste. Dit alles in 23 uur, zonder stoppen.

Zijn zwem- en fietservaringen heeft Sebastiaan in de jaren daarna ingezet om met succes veel avonturen te beleven en zelfs een Ironman te finishen. Dit alles heeft hij gedaan zonder coach of dure professionele begeleiding! Zelfs na zijn diagnose bijnierschorskanker stopt Sebastiaan niet met het beleven van diverse avonturen en het ophalen van geld voor goede doelen.

Dit bewijst maar dat je met doorzettingsvermogen, karakter en hard werken alles kan bereiken. ALLES!

Met dit uitgangspunt wilt Sebastiaan mensen motiveren. Mensen deelgenoot maken van zijn ervaringen en avonturen. Wat maakt hem anders dan andere sportsprekers? Sebastiaan is geen prof-atleet met coach. Hij komt niet uit de sportwereld. Hij heeft niet de mogelijkheid om 24/7 bezig te zijn met het uitoefenen van zijn sport. Sebastiaan heeft het allemaal zelf gedaan. In zijn eigen tijd. SELFMADE!

Een spreker nodig voor een (sportief) evenement?
Op zoek naar een spontane dagvoorzitter of debatleider die de discussie op gang kan brengen?

Ik ben jullie graag  van dienst op: 

Recensies:

“Naast zijn deskundige debatleiderschap, toont Sebastiaan ook enthousiasme en een stimulerende inzet.”

Gemeente Hoorn

“De lezing van Sebastiaan was erg leuk en onderhoudend. Menigeen zal er zelfs een duidelijke boodschap uit halen!”

Autobedrijf J&S, Den Helder

“Stap voor stap neemt Sebastiaan met zijn verhaal je mee in zijn kijk op de wereld. Je zal op het puntje van je stoel zitten en van alles leren over doorzettingsvermogen, positiviteit en de kracht van de klank van asfalt. Deze man met een missie motiveert mensen om in actie te komen. Gegarandeerd dat je na afloop zelf positieve stappen gaat zetten!”

YesStories

“Jij bent GOUD waard!”

Rotary Den Helder