Spreken

In 2013 heb ik al zwemmend de oversteek gemaakt van Den Helder naar Texel. Een zwemtocht door koud zeewater, hoge golven en sterke stroming. Bijzonder detail: nog geen jaar daarvoor kon ik nog geen meter borstcrawl zwemmen. In een recordtijd heb ik mijzelf het open water zwemmen in extreme(re) omstandigheden aangeleerd.

Een jaar later heb ik een soortgelijke prestatie neergezet; in januari 2014 had ik nog nooit een racefiets aangeraakt. Nog geen 9 maanden later fietste ik een marathonafstand van 437,5 kilometer van het noordelijkste puntje van Nederland naar het meest zuidelijke punt van Nederland, terwijl ik onderweg ook nog eens via het meest oostelijke punt en het hoogste punt van Nederland fietste. Dit alles in 23 uur, zonder stoppen.

Mijn zwem- en fietservaringen heb ik in de jaren daarna ingezet om met succes vel avonturen te beleven en zelfs een Ironman te finishen. Dit alles heb ik gedaan zonder coach of dure professionele begeleiding! Daarnaast heb ik met mijn avonturen altijd geld opgehaald voor goede doelen.

Dit bewijst maar dat je met doorzettingsvermogen, karakter en hard werken alles kan bereiken. ALLES!

Met dit uitgangspunt wil ik mensen motiveren. Mensen deelgenoot maken van mijn ervaringen en avonturen. Wat maakt mij anders dan andere sportsprekers? Ik ben geen prof-atleet met coach. Ik kom niet uit de sportwereld. Ik heb niet de mogelijkheid om 24/7 bezig te zijn met het uitoefenen van mijn sport. Ik heb het allemaal zelf gedaan. In mijn eigen tijd.

Een spreker nodig voor een (sportief) evenement?
Op zoek naar een spontane dagvoorzitter of debatleider die de discussie op gang kan brengen?


Ik ben jullie graag  van dienst op: 

Scholen, bedrijfspresentaties, sportevenementen, kantoren, festivals en meer! Voor informatie kun je contact met mij opnemen via info@sebastiaanhorn.nl.

Recensies:

“Naast zijn deskundige debatleiderschap, toont Sebastiaan ook enthousiasme en een stimulerende inzet.” – Gemeente Hoorn

“De lezing van Sebastiaan was erg leuk en onderhoudend. Menigeen zal er zelfs een duidelijke boodschap uit halen.”
– Autobedrijf J&S

“Stap voor Stap neemt Sebastiaan met zijn verhaal je mee in zijn kijk op de wereld. Je zal op het puntje van je stoel zitten en van alles leren over doorzettingsvermogen, positiviteit en de kracht van de klank van asfalt. Deze man met een missie motiveert mensen om in actie te komen. Gegarandeerd dat je na afloop zelf positieve stappen gaat zetten!” – YesStories