Kwart triathlon Anna Paulowna: het verslag

Vechten tegen de hitte..

Zoals altijd schrijf ik van mijn avonturen en belevenissen een uitgebreid verslag. Zo ook van de kwart triathlon van Anna Paulowna. Het is alweer bijna 2 weken terug maar ik was er helaas niet eerder aan toegekomen. Het verslag is er echter niet minder uitgebreid op geworden. Ik wens jullie dan ook weer heel veel leesplezier toe!

Klik hier om het verslag te lezen.

Over een paar weken staat het volgende avontuur alweer voor de deur: de volledige Houtribdijk afrennen. Waarom? Gewoon omdat het kan! Daarnaast heb ik op dit moment nog steeds een mini-fundraising lopen voor Stichting Freaky People; een nieuwe stichting welke zich met name inzet voor kinderen, jongeren en jong-volwassenen. De teller staat al op € 205,00, waar ik natuurlijk supertrots op ben. Het zou echter helemaal geweldig zijn als de € 250,00 wordt gehaald. Elke euro is dan ook nog welkom! Wil je een kleine duit in het zakje doen? Doneren kan hier.

Tot slot: wil je ook een beetje gaan sporten maar geen zin om de deur uit te gaan? Kan ook hoor! Doe samen met mij mee met de ‘30 dagen Slank door de Plank challenge‘. Kost niets, alleen wat moeite. In het ergste geval levert het je wat op.

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *