Begeleiding

“Stel jezelf een doel en ga ervoor! Denken dat je het kunt is al het halve werk!”

Sebastiaan Horn

Al sinds 2013 beleeft Sebastiaan de meest wilde avonturen op het gebied van duursport. Elke uitdaging gaat hij aan met veel toewijding en focus en let daarbij op een goede voorbereiding. Daarnaast heeft Sebastiaan altijd ontzettend veel passie en respect voor de omgeving waarin dit avontuur zich plaatsvindt; of dit nu de zee, het bos of midden in de stad is. Elk avontuur tracht hij weer in stijl te volbrengen, om mensen te blijven verbazen en te motiveren.

Vanaf nu kan je samen met Sebastiaan op avontuur! Of je nu een beginnende wandelaar bent of een doorgewinterde atleet, hij is er van overtuigd dat hij je een unieke ervaring kan bieden. Sebastiaan nodigt je dan ook graag uit om zijn website te verkennen en daarbij gemotiveerd te raken om ook zelf op avontuur te gaan!

Door de flexibele aanpak kan het tempo van jouw avontuur (en het trainingsprogramma indien nodig) voortdurend worden aangepast aan jouw vaardigheden, ervaring en verplichtingen. Dit stelt Sebastiaan ook in staat om jouw vaardigheden te ontwikkelen in het optimale tempo zodat je gaandeweg het vertrouwen in jezelf behoudt en opbouwt.

Ook helpt Sebastiaan jongeren / mensen om zichzelf klaar te stomen voor een eventuele carrière bij defensie. Dus ben je van plan om je aan te melden bij de VeVa of voor een baan als militair bij defensie maar nog niet helemaal zeker of je voldoet aan de fitheidseisen? Sebastiaan is your guy!