Official Timing Partner KISH.nl: 1 year anniversairy

kish_logo

Vandaag is het 16 december 2014. Exact een jaar geleden werd Kish.nl mijn official timing partner. Inmiddels is er aan beide kanten het nodige gebeurt. Zo heeft Kish.nl zijn eigen fysieke winkel in Oldenzaal gekregen, waar zij een gigantische collectie aan horloges en horlogebanden verkopen. Natuurlijk is er ook gewoon nog steeds de website waar iedereen terecht kan.

Ikzelf ben inmiddels een paar avonturen rijker, en heb het afgelopen jaar ook gigantisch veel getraind. Stuk voor stuk gebeurtenissen waarbij Kish.nl mij heeft geholpen. Met de door Kish.nl ter beschikking gestelde Garmin kon ik mijzelf voorzien van alle benodigde data tijdens Cycling Zandvoort, de Fietselfstedentocht en natuurlijk Cycling Holland. Neem bijvoorbeeld mijn hartslag; uit een uitgebreid sportonderzoek is gebleken dat mijn omslagpunt op 166 slagen per minuut ligt. Door mijn hartslag via mijn Garmin in de gaten te houden kon ik relatief gemakkelijk de 437 kilometer van Cycling Holland af leggen. Ik draag het merk Kish.nl dan ook trots uit tijdens mijn avonturen. Of het nu tijdens een emotioneel moment is met Cycling Holland of met de Fietselfstedentocht, welke ik in Kish.nl tenue heb afgelegd. Ook zal ik mijn eerste keer afsluitdijk op de Racefiets niet vergeten; mijn Garmin gaf aan dat ik binnen 2 uur de overkant had bereikt. Wauw.

Hoewel ik in 2015 geen grootschalige avonturen op de agenda heb staan, zal ik ook het komende jaar veel aan de steun van Kish.nl hebben! Zo heb ik het hardlopen weer opgepakt en ben ik mijn technieken aan het verfijnen. Als de temperaturen weer iets zachter worden zal ik ook weer veelvuldig op de racefiets te vinden zijn. Ook wil ik komend jaar weer gaan zwemmen. Dit alles omdat ik volgend jaar mijn eerste triathlon-wedstrijd zal gaan doen.

Kish.nl: ik wil jullie middels deze weg heel erg bedanken voor jullie steun! Op naar 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *