Kish.nl official timingpartner

In de wetenschap en techniek wordt wel eens gesteld, dat “meten is weten”. Hiermee bedoelt men dat je door het verrichten van kwantitatieve metingen een helder en duidelijk beeld krijgt van de bepaalde toestand. Zo ook met (duur)sport. Het meest simpele voorbeeld is natuurlijk: ‘hoe lang doe ik over een rondje lopen of fietsen?’ Maar wanneer ik het maximale uit mijn prestaties wil halen zijn er veel meer waardes die te meten zijn, zoals pace (tijd per kilometer), hartslag, cadans (aantal fietsomwentelingen per minuut) enzovoorts.

Met ingang van heden wordt ik hierin gesteund. Met trots stel ik aan jullie mijn
official timingpartner voor:

kish-logo-breed

Kish.nl is dé webshop als het gaat om horloges, horlogebanden, watchwinders en horlogekisten. Met een team van toegewijde collega’s en echte horlogefanaten  zorgt Rogier Koershuis er sinds 2001 voor dat iedereen die op zoek is naar een horloge op zijn wenken wordt bediend. Op de website vind je horloges in alle soorten en maten: van trendy tot klassiek, van zakelijk tot modern. Zo kan iedereen bij Kish.nl terecht voor een passend uurwerk, dus ook de sporters onder ons.

Kish.nl ondersteund mij met een Garmin Forerunner 310XT met hartslagmeter.
Garmin is marktleider als het gaat om GPS en sportdevices, welke je o.a. terugziet in de wielersport en bij veel triatleten en hardlopers. Met dit horloge stelt Kish.nl mij in staat om mijn trainingen en prestaties optimaal te analyseren.

Als kers op de taart heeft Kish.nl mij ook voorzien van een set wielerkleding,
gedragen door het Kish.nl mountainbike team.

Middels deze weg wil ik dan ook Kish.nl heel erg bedanken voor hun steun en ik kijk uit naar een zeer vruchtbare samenwerking.

Kijk op de website voor een overzicht van alle Garmin horloges.

3 reacties op “Kish.nl official timingpartner”

 1. Rogier Koershuis avatar
  Rogier Koershuis

  Hey Sebastiaan,

  Wat staat je dat tenue supergaaf 🙂 Als official timing partner wens ik je super veel succes met alles wat je de komende tijd gaat ondernemen en veel plezier met de Garmin watch.

  Groet,
  Rogier – Kish.nl

 2. […] ← Kish.nl official timingpartner […]

 3. […] is het 16 december 2014. Exact een jaar geleden werd Kish.nl mijn official timing partner. Inmiddels is er aan beide kanten het nodige gebeurt. Zo […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *