Sebastiaan Horn

Durfsporter / Dare-athlete

Raising funds for Freaky People

Tot op heden heb ik 2 écht grote sportieve avonturen beleefd, te weten DH2TX2013 en Cycling Holland. Met deze avonturen is er in totaal een bedrag van € 6.442,55 opgehaald aan goede doelen. Hiervan is € 2.307,55 naar Spieren voor Spieren gegaan en € 4.135,00 naar het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam.

Dit jaar staan er geen grote avonturen op het programma. Wel doe ik in augustus 2015 mee met mijn eerste triathlon ever. Ook wil ik deze zomer nog al hardlopend de Houtribdijk oversteken, van Lelystad naar Bovenkarspel. Geen noemenswaardig grote projecten dus. Mijn filosofie is altijd geweest om mensen met mijn sportieve avonturen de motiveren en te ondersteunen. Waarom zou dat nu dan anders zijn? Omdat ik dit jaar niet iets ‘achterlijks’ ga doen?

Daarom heb ik er voor gekozen om dit jaar geld proberen op te halen voor een lokaal goed doel. Dit doel is geworden:

Freaky People Logo 001

Freaky People is een stichting welke officieel op 16 juni 2015 is opgericht. Deze stichting zet zich met name in voor kinderen, jongeren en jong-volwassenen. Een doelgroep die, om wat voor reden dan ook, onvoldoende in staat is deel te nemen aan maatschappelijke en culturele activiteiten in het reguliere zorgaanbod. Activiteiten die o zo belangrijk zijn voor de maatschappelijke ontwikkeling van een kind. Freaky People biedt deze jonge mensen de gelegenheid om mee te doen aan workshops, sportieve en culturele activiteiten en nog veel meer. Jongeren even hun problemen en ellende laten vergeten, zoals te dik zijn, game-verslaafd zijn, depressief zijn, geldproblemen thuis, dak- of thuisloos…dat is waar Freaky People zich hard voor maakt. Leuke ‘freaky’ dingen doen, die ook nog eens goed zijn voor je gezondheid en ontwikkeling.

Ik wil deze stichting graag een steuntje in de rug geven. Freaky dingen doen, dat is wel aan mij besteed. Wie anders haalt het bijvoorbeeld in zijn hoofd om voor de lol even de Houtribdijk af te gaan hollen? Het zou geweldig zijn als ik straks een cheque kan overhandigen waar een leuk bedrag op staat. Dat hoeven geen duizenden euro’s te zijn, honderd zou al leuk zijn. Echt elke euro is meegenomen en kan goed worden gebruikt door deze stichting. Overweeg je een lekkere euro-knaller te halen bij McDonalds? Sla deze een keer over. Eet een stukje fruit en doneer die euro aan Freaky People! De jeugd heeft de toekomst. De jeugd is u dankbaar.

Het (welbekende) donatie-stappenplan:

1. Bedenk welk bedrag je wilt doneren (al zou iedereen slechts 1 euro doen).

2. Vul het onderstaande formulier in:

3. Ga via een van de onderstaande links naar je eigen bank en maak het door jou gewenste sponsorbedrag via internetbankieren over naar:

Sebastiaan Horn
Rekeningnummer: NL73 RABO 0156 3676 88
Omschrijving: Donatie van (je eigen naam) voor stichting Freaky People.

abn-amro-logo-vector-01

ing-logo

logo_rabobank

 

 

 

 

Stand tot nu: € 205,00 / € 250,00 (minimaal beoogd einddoel)

 

Scroll Up