Road Bike Party: ultimate bike control

Op youtube strandde ik op een paar filmpjes, welke beyond imagination gingen. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen deze niet met jullie te delen:

Road bike party:

De eerste is Road Bike Party. In dit filmpje zie je Martyn Ashton op een carbon racefiets met een waarde van £10.000 (waar onder andere Team Sky’s Bradley Wiggins en Mark Cavendish mee fietsen). Martyn doet er alleen net iets andere dingen mee. Kijk wat voor Road Bike Party er gegeven wordt op deze Pinarello Dogma 2:

Road bike party 2:

Road Bike Party 2 is een vervolg op het eerste deel. Ook in filmpje zie je verbazingwekkende stunts en geweldige trucks welke worden gedaan op een Colnago C59 Disc (met schrijfremmen) ter waarde van 15,000. Het eerste deel werd een ware youtube-hit dus een vervolg kon niet uitblijven natuurlijk. . Martyn Ashton zat midden in de opnames toen plots zijn leven op z’n kop werd gezet door een ongeluk tijdens een Trials demo waardoor hij verlamd is geraakt vanaf zijn middel. Moed, toewijding en hulp van goede vrienden hebben er voor gezorgd dat Road Bike Party 2 toch nog af is gekomen.

Road Bike Party 2 bevat gastoptredens van Chris Akrigg en Danny MacAskill. Bekijk hem hier:

Road bike party, the outtakes:

Dat het niet altijd vlekkeloos is gegaan, kun je zien in dit filmpje. Als je bedenkt wat de waarde van de fiets is, doet dit filmpje soms best wel even pijn:

Eén reactie op “Road Bike Party: ultimate bike control”

  1. […] Road Bike Party; fietsers die capriolen uithalen met racefietsen. Eerder had ik in mijn blog deel 1 en deel 2 met jullie gedeeld. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *