Yuuma paracord armbanden

-schaamteloze reclame- 

Enkele voorbeelden van Yuuma paracord armbanden die ik persoonlijk erg mooi vind

First of all: ik plaats dit artikel niet omdat ik door Yuuma gesponsord wordt of dat ik er belangen bij heb. Ik plaats dit artikel omdat ik de Yuuma paracord armbanden gewoon erg tof vind.

Paracord; wat is dat nou eigenlijk? Paracord is een lichtgewicht nylon kernmantel koord met een diameter van 4 mm. De kern bestaat uit 7 strengen die afzonderlijk ook weer gebruikt kunnen worden. Paracord wordt speciaal gemaakt voor het leger en door de prachtige eigenschappen is het onmisbaar geworden tijdens outdoor-activiteiten. Er is zelfs paracord gebruikt door de astronauten gedurende de 82e Space Shuttle missie, waarbij de Hubble Space Telescope gerepareerd moest worden.

Momenteel wordt paracord veel gebruikt voor het maken van armbanden en andere accessoires. Paracord is te krijgen in speciale webwinkels maar ook grote detailhandel-ketens pakken de rage op (zie noot). Op internet zijn vele tutorials te vinden over hoe je de armbanden moet knopen. Mijn dochter is bijvoorbeeld aan het knopen geslagen en zij kan al aardig een paracord armband in elkaar zetten. Zo heeft zij voor mij een woodland camo armband gemaakt.

Paracord Cobra Camo Bracelet by Yada

Paracord Cobra Woodland Camo Bracelet by Yada

Een paracord armband van mijn dochter is natuurlijk onbetaalbaar. Maar deze is dan ook exclusief voor mij gemaakt. Voor the next best thing moet je bij Yuuma zijn. Yuuma is in 2010 begonnen met het maken van paracord- en leren armbanden. De paracord armbanden van Yuuma worden speciaal op maat gemaakt met talloze kleuropties. De armband is oersterk, hypoallergeen en bestand tegen zon en water. Daarnaast is het paracord wat Yuuma gebruikt van hoge kwaliteit Amerikaanse 550 paracord.

Je hebt keuze uit de stijlen Fishtail, Cobra en Shark Jawbone. De kleuropties zijn eindeloos: van standaard kleuren naar camo, neon en zelfs glow in the dark. De armband wordt afgemaakt met een echte Yuuma buckle van metaal of kunsstof.

2014-10-28 13.33.36

Mijn huidige collecite Yuuma paracord armbanden: een neon-orange en een Silver Diamonds fishtail

Waarom vind ik de Yuuma paracord armbanden nou zo mooi? Ze zijn trendy, makkelijk te combineren, niet stuk te krijgen en ze stralen avontuur uit. Bovenal: ze zijn niet duur! De armbanden worden door Yuuma met alle zorg speciaal voor jou gemaakt, waardoor je lang plezier zult beleven van deze armbanden.

Wil je zelf een mooie Yuuma paracord armband bestellen?
Kijk dan op www.yuuma.nl
Yuuma zit ook op Facebook.

Kleine noot: paracord is te krijgen in alle soorten kwaliteit. Zo verkoopt de Action ook paracord, maar deze is niet te vergelijken met de Amerikaanse 550 paracord wat Yuuma gebruikt. Daarnaast vergt het zeer veel oefening en kunde om de paracord armbanden zo te maken zoals Yuuma dat doet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *