Trihabitat: een allround triathlon trainingscomplex

trihabitat

Een walhalla voor triathleten; dat moet Trihabitat wel gaan worden. Op dit moment wordt er in Wilmington, North Carolina (VS) gewerkt aan een complex wat maar liefst 1100 hectare bestrijkt.

Wat kun je allemaal vinden in dit complex? Welnu (hou je vast): TriHabitat  zal beschikken over onder andere een 25 – hectare groot meer voor open water zwemmen, een permanent transitie gebied met individuele stations, een 14 mijl (22,53km)  lange verharde fietsroute en een 6.5 – mijl (10,46) lange looproute, beiden afgesloten voor motorvoertuigen. Er zullen ook vijf stadions met toeschouwervriendelijke trottoirs langs het parcours worden gebouwd, als ook rustieke hutten en 50 volledig voorziene kampeerplaatsen.

TriHabitat zal het hele jaar open zijn voor trainingskampen en clinics, en in aanvulling op natuurlijk triathlons is TriHabitat voornemens om er ook tijdritten (fiets), hindernisbaan races, kajakwedstrijden open water zwemwedstrijden te organiseren. TriHabitat zal naar alle waarschijnlijkheid opengaan in 2016. Balen dat het helemaal in Amerika is!

Zien is geloven. Kijk voor meer informatie en details op de website van Trihabitat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *