Soms komen er dingen op de markt waarvan je denkt; waarom hebben ze dat niet veel eerder bedacht? Sportymaps is daar een goed voorbeeld van.

Ik vind het tof om van een legendary wedstrijd (of dat nu een run of een fietstocht is) een mooie herinnering te bewaren. Je krijgt natuurlijk in veel gevallen een mooie medaille maar Sportymaps heeft nog iets veel gavers: een poster van het parcours met daarbij de naam van het evenement, de datum en je genoteerde tijd vermeldt. Je kunt kiezen uit vele bekende evenementen zoals de Egmond Halve marathon, de marathon van Amsterdam en Rotterdam en vele internationale marathons zoals Berlijn, New York en London. Je kunt uit 8 verschillende kleuren kiezen zodat de poster altijd bij de rest van je interieur past. Tevens kun je zelf kiezen in welk formaat de poster wordt afgedrukt, variërend van A4 tot A2. Zit je parcours er niet tussen? Dan kun je altijd even contact opnemen met Sportymaps; indien mogelijk maken ze hem zo voor je.

Ik vind het een bijzonder tof idee; een sportymap is een gave herinnering aan je wedstrijd en staat erg gaaf in je woonkamer, slaapkamer of paincave. Of er in de toekomst ook parcours van triathlons te krijgen zijn? Geen idee; ik zal het idee eens bij ze neerleggen :-). Neem zelf eens een kijkje op de website van Sportymaps.

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *