In de media: Shadowfax in het Wielrenblad

Cover wielrenblad

Soms komen er leuke dingen op je pad. Wanneer een wielrenblad op zoek is naar iemand die een speciale band heeft met zijn fiets bijvoorbeeld. Laat ik nu zo’n iemand zijn.

Shadowfax en ik zijn onafscheidelijk. Menig toertocht hebben we samen gedaan, met trainingen laat hij mij nooit in de steek. 24 uur door heel Nederland fietsen? Geen probleem voor Shadowfax. Hij heeft zelfs laten zien dat hij tijdens een triathlon zijn mannetje kan staan, tussen al die dure tijdritfietsen.

Reden voor het Wielrenblad om hier een artikel aan te wijden. Ik moet even zeggen dat ik erg gecharmeerd ben van het Wielrenblad! Lekker dik, interessante artikelen, goed geschreven en mooie foto’s. Je hebt echt een kwalitatief goed blad in je handen! Dat voor maar € 4,95 per blad. Ze hebben mij niet gevraagd om dit te schrijven, maar ik wil het wel even kwijt.

Terug naar het artikel. Waar komt Shadowfax vandaan? Waarom heb ik zo’n speciale band? Hoe ziet de toekomst van Shadowfax eruit? Lees het hele artikel hier:

Artikel pagina 1 (tekst)Artikel pagina 2 (foto's)

 

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *