Ik zag mezelf maandag-avond al tijdens de ‘oktoberstorm’ al hardlopen met de wind in de rug. Uiteraard was dit niet erg verantwoord, dus heb ik dit ook niet gedaan. De kans op wegwaaien of een tak (of nog erger: boom) in m’n nek was me net even iets te groot.

Gisteren dus maar mijn rondje gemaakt. Omdat ik niet zat te wachten op een pittige tegenwind heb ik mijn vaste 15-kilometer rondje tegen de klok ingelopen. En ik moet zeggen; het ging voor het eerst redelijk goed.
Wel wordt keer op keer duidelijk dat goed materiaal essentieel is om zorgeloos te kunnen lopen. Want een trainingsjack met capuchon omdat je eigen windjack een stukke rits heeft zorgt toch voor wat irritaties (capuchon in je gezicht). Daarnaast blijkt wederom dat Sebastiaan en kabeltjes geen goede combinatie is; wegens een kabelbreuk kon ik onderweg niet genieten van een potje Drake. Ook de audio-feedback liep ik mis, waardoor ik geen idee had hoe hard ik ging. Aan de andere kant loopt dit ook wel lekker bevrijdend, maar toch, ideaal is het niet voor een data-fiel als ik. Nu maar hopen dat mijn beoogde timing-partner met mij in zee wilt gaan 😉

Hopelijk dit weekend weer, en dan weer even een paar seconden er af snoepen.

De statistieken:

Afstand: 15,11 km
Duur: 01:20:16
Tempo: 05:19 min/km
Gemiddelde snelheid: 11.30 km/u
Max. snelheid: 13,12 km/u
Hoogte winst/verlies: 10 meter/12 meter
Hoogste stijging: 6meter
Hoogste daling: 9 meter

Voor mijn trainingen en sportieve prestaties (hardlopen, zwemmen, fietsen, triatlons) en Cycling Holland straks in het bijzonder ben ik op zoek naar een official timing-partner. Kun jij of jouw bedrijf mij hiermee helpen? Neem dan contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *