DH2TX2013: een brief van Spieren voor Spieren.

Zoals jullie wellicht allemaal weten heb ik in augustus  van dit jaar al zwemmend de oversteek gemaakt van Den Helder naar Texel. Dit heb ik gedaan om, samen met 29 andere zwemmers, zoveel mogelijk geld op te halen voor Spieren voor Spieren. Uiteindelijk heb ik een bedrag van € 2.307,55 opgehaald. In totaal is er maar liefst € 29.150,00 opgehaald.

Dit is natuurlijk geweldig. Maar wat is er met dit geld gebeurd? Wat gaan ze met dit geweldige bedrag doen?
Ik heb een brief mogen ontvangen van Spieren voor Spieren, waarin dit allemaal te lezen is. Deze brief wil ik dan ook graag met jullie, al mijn gulle donateurs, delen:

______________________________________________________

Hartelijk dank voor uw bijdrage

aan Spieren voor Spieren

Blaricum, 23 oktober 2013

Beste Den Helder – Texel zwemmer,

Namens het team van Spieren voor Spieren willen wij u hartelijk bedanken voor de fantastische financiële bijdrage.

Resultaten

Mede dankzij uw donatie kan Stichting Spieren voor Spieren weer nieuwe stappen zetten om de levens van spierzieke kinderen te verbeteren. Zo hebben we afgelopen jaar een Spieren voor Spieren Kindercentrum geopend en is het eerste internationaal SMA expertisecentrum opgericht. Hiermee hopen we een wereldwijde doorbraak te forceren in behandeling van spierziekte SMA bij kinderen. Komende jaren willen we nog drie internationale expertisecentra oprichten. De uitdaging om in 2013 een nieuw expertisecentrum voor de spierziekte FSHD te starten is door uw donatie een stap dichterbij gekomen.

Ook stimuleren we de ontwikkeling van technologische oplossingen zoals de Flextension Robotarm waarmee spierzieke kinderen weer armbewegingen kunnen maken.

Toekomst

Nogmaals dank voor uw bijdrage en we hopen dat u ook in de toekomst aan Spieren voor Spieren blijft denken. Wij blijven ons inzetten om spierziekten de wereld uit te helpen. Op onze website staat een overzicht van alle Spieren voor Spieren evenementen en de resultaten die we boeken!

Met sportieve groet,

Alexander Nonnekes

Manager Sponsoring & Events

Spieren voor Spieren
Singel 17C
1261 XP Blaricum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *