Over een krappe maand is het zover: de Zevenheuvelenloop. Inschrijven voor de 15 kilometer is officieel niet meer mogelijk. Het beloofd dus een gigantisch evenement te worden.

Vanaf augustus heb ik, deze sessie meegeteld, slechts 5 keer gelopen! Dit is veel te weinig. Het wordt dus tijd om er echt even aan te gaan trekken nu. Mijn doel is om vanaf nu 2 keer per week te gaan lopen. Ik heb dan nog zo’n 8 trainingssessies te gaan voordat we de Nijmeegse landschappen gaan trotseren.

Gisteren heb ik de spits afgebeten. Het ging aardig, maar ik ben nog niet 100% tevreden. Tot aan de 12 kilometer heb ik lekker gelopen, maar vooral de laatste 2 kilometer moesten van ver komen. Ik wil er naartoe werken om in ieder geval mijn gemiddelde snelheid boven de 11 kilometer per uur te houden. Iets wat me tot aan de 7 kilometer aardig lukt, maar daarna duik ik daar onder.

Kortom, nog een hoop werk te doen. Met nog 8 sessies te gaan heb ik er echter wel vertrouwen in dat het allemaal wel goed komt.

De statistieken:

Afstand: 14,97 km
Duur: 01:22:52
Tempo: 05:32 min/km
Gemiddelde snelheid: 10,84 km/u
Max. snelheid: 15,76 km/u
Hoogte winst/verlies: 10 meter/12 meter
Hoogste stijging: 10 meter
Hoogste daling: 10 meter

Voor mijn trainingen en sportieve prestaties (hardlopen, zwemmen, fietsen, triatlons) en Cycling Holland straks in het bijzonder ben ik op zoek naar een official timing-partner. Kun jij of jouw bedrijf mij hiermee helpen? Neem dan contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *