Nog een klein weekje en dan is het zover: de Zevenheuvelenloop!
Samen met mijn broer Stefan en neef Niels ga ik het heuvelachtige landschap van Nijmegen trotseren en man, wat heb ik er zin in!

Ik heb geen idee wat ik er van kan verwachten. De een zegt dat het allemaal wel meevalt, de ander zegt dat het echt een pittige loop zal worden. We gaan het meemaken. Het zou te gek zijn als ik een tijd zou lopen wat onder de 1:20:00 zit. De afstand zal het probleem niet zijn. Alles valt of staat (bijna letterlijk) met de klimmen en dalen; vallen ze mee of tegen.
We gaan het meemaken. Wellicht

6 november 2013 heb ik ook nog een rondje gelopen. Dit ging erg lekker. Ik merk dat mijn hardloopconditie langzaam maar zeker terug aan het komen is. Ik heb niet zoveel getraind als dat ik zou willen, maar toch heb ik er wel vertrouwen in dat de loop goed zal verlopen. Wellicht deze week nog een klein rondje van 10km en dan gaan we ervoor zondag. Ik hou jullie op de hoogte,

De statistieken:

Afstand: 15,11 km
Duur: 01:19:51
Tempo: 05:17 min/km
Gemiddelde snelheid: 11.36 km/u
Max. snelheid: 14,41 km/u
Hoogte winst/verlies: 10 meter/12 meter
Hoogste stijging: 6meter
Hoogste daling: 9 meter

Voor mijn trainingen en sportieve prestaties (hardlopen, zwemmen, fietsen, triatlons) en Cycling Holland straks in het bijzonder ben ik op zoek naar een official timing-partner. Kun jij of jouw bedrijf mij hiermee helpen? Neem dan contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *