Met goede voornemens ben ik vandaag gaan lopen om mijn tijd van 9 september wat scherper te zetten.

Van deze goede voornemens was echter al gauw niets meer over. Wegens het ontbreken van een houder van mijn (nieuwe) telefoon was ik aangewezen op een heuptasje. Hier begon de ellende. Tijdens de start kreeg ik de rits van het tasje niet goed dicht, waardoor ik al niet lekker begon met lopen. Tevens zat het heuptasje los waardoor ik er vanaf het begin af af aan alleen maar last van had.
Om over de oordopjes van m’n koptelefoon nog niet te spreken. Ik wilde m’n nieuwe oorddopjes proberen, welke dus steeds uitvielen. Door dit alles was ik met van alles bezig, behalve met hardlopen.

Maar goed, ondanks de slechte start was ik mijn vorige tijd nog wel voor. Dit hield ik vol tot de 3 kilometer; toen begon m’n maag op te spelen. Maagzuur en slijm resulteerden in overgeven. Dat het ‘m niet meer ging worden vandaag realiseerde ik me op dat moment wel. Na even stapvoets te hebben gewandeld ging het wel weer, maar echt lekker kwam ik er niet meer in. Balen!

De statistieken:

Afstand: 10,19 km
Duur: 00:54:00
Tempo: 5:07 min/km
Gemiddelde snelheid: 11,32 km/u
Max. snelheid: 14,63 km/u
Hoogte winst/verlies: 14 meter/15 meter
Hoogste stijging: 14 meter
Hoogste daling: 9 meter

Zo zie je maar weer. Het verschil zit hem in de kleine dingen. Een heuptasje wat irriteerd, een oordopje wat uitvalt..het kan er allemaal voor zorgen dat je je rondje maakt of kraakt.

Dit weekend ga ik voor de herkansing. Want dat er meer in zit, dat is zeker!

Voor mijn trainingen en sportieve prestaties (hardlopen, zwemmen, fietsen, triatlons) en Cycling Holland straks in het bijzonder ben ik op zoek naar een official timing-partner. Kun jij of jouw bedrijf mij hiermee helpen? Neem dan contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *