Review: The Turbine

S_KU9dYl

De Tour de France 2015; wat was toch dat gele dingetje in de neus van Chris Froome? Wel, dat was The Turbine. Dit is een soort neusplug die er voor moet zorgen dat je (tijdens het sporten) meer lucht in kunt ademen.

Een plug in je neus tijdens het sporten. Is dat niet heel irritant? En werkt het wel? Krijg je er echt extra lucht door? Ga je er sneller en beter van sporten? Een hoop vragen waar ik graag antwoord op wilde hebben. The Turbine stelde mij een starter-pack ter beschikking zodat ik The Turbine eens uitvoerig kun testen. Zoals inmiddels gebruikelijk heb ik al mijn bevindingen weer in een uitgebreide review beschreven. Na het lezen van deze review toch nog vragen? Stel ze gerust.

Lees mijn uitgebreide review hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *