Kaart van Nederland: mijn avonturen in 1 overzicht

Hoe tof is het als een paar van je avonturen bijna te zien zijn vanaf de ruimte?

Ik heb voor de grap een paar van mijn avonturen bij elkaar gezet in een kaart van Nederland. Het resultaat is best wel impressive, als zeg ik het zelf. Natuurlijk staan hier niet alle avonturen op, zo staat de Elfmerentocht er niet op, wat toch ook wel een beste oppervlakte in beslag heeft genomen. Ook staan mijn halve marathons er niet op. Wellicht dat ik de kaart later nog eens een keertje uitbreid.

Ik kan in ieder geval zeggen dat ik wat van het land heb gezien, al sportende…

Sebastiaan Horn kaart NL

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *