Nieuwe podcast online!

Zoals al eerder aangegeven lijkt het mij leuk om wat meer met podcasts te gaan doen. Welnu, hier is hij dan; mijn very first podcast!

Deze eerste editie kan het beste worden gezien als een try-out. Zo ben ik nog aan het zoeken naar goede instellingen van de microfoon en zal ik ook met het editten uiteindelijk steeds handiger gaan worden. Dus ik hoop dat jullie bereid zijn het even een kans te geven. In deze podcast vertel ik in ieder geval even kort over mijzelf, over de #SHFebruariChallenge en natuurlijk over het hebben van Covid-19. Ik heb al een aantal leuke ideeën voor volgende afleveringen, maar tips, tricks en adviezen zijn altijd welkom natuurlijk!

Voor nu: heel erg veel luisterplezier! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *