Partner uitgelicht: LightAir

Duursport vergt veel van het lichaam. Een gezonde levensstijl is daarom noodzakelijk. Denk aan voldoende beweging, gezond eten en voldoende inspanning. Een schone leefomgeving is echter minstens zo belangrijk. De lucht om ons heen zit namelijk vol met bacteriën, virussen, schimmels, pollen, fijnstof en ga zo maar door. Binnenshuis is de luchtkwaliteit door de ophoping van (ultra) fijnstof binnen vaak slechter dan buiten.

Lightair heeft hier de oplossing voor. Zij maken namelijk high density ionisatie luchtreinigers met IonFlow technologie! Deze ionisatie produceert miljarden negatieve ionen per seconde, zonder dat hierbij ozon vrij komt! Met deze technologie onderscheidt de LightAir luchtreiniger zich ten opzichte van de ‘traditionele’ ionisatie luchtreinigers. Omdat ik zelf allergisch ben voor van alles en nog wat had de techniek van LightAir direct mijn interesse, al was ik in begin ook zeker sceptisch. Toch kan ik inmiddels stellen dat het principe werkt! Sinds ik een LightAir IonFlow Evolution in huis heb nies ik (bijna) niet meer en merk ik dat mijn luchtwegen vrijer zijn.

Bijkomend voordeel is dat de LightAir Ionflow Evolution ook virussen uit de lucht haalt. Een Een 7-jarige studie heeft namelijk aangetoond dat de gepatenteerde LightAir IonFlow technologie virussen onschadelijk maakt direct in de nabije lucht. Nu verwacht ik hier persoonlijk ook weer geen wonderen van, maar het is vandaag de dag toch een fijn idee dat de lucht extra gezuiverd wordt. Ik zie dit dan ook als bijkomend voordeel.

Ik ben trots dat LightAir één van mijn partners is. Met de steun van LightAir kan ik thuis rekenen op een schone leefomgeving. Onlangs heb ik een interview gegeven aan Habitat Solutions, de mensen achter de LightAir. Dit interview kan je hier lezen. Meer weten over de LightAir? Kijk dan hier.

De LightAir Ionflow Evolution overdag en s’avonds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *