Brave the Shave

Al jaren is mijn baard een essentieel onderdeel uit van mijn voorkomen. Een man zonder baard, is de p**m*l niet waard, zeg ik dan ook altijd gekscherend (pun intented). Sinds 2018 prijkt mijn baard niet alleen op mijn gezicht, maar ook op mijn logo. Veel mensen kennen mij inmiddels ook niet anders dan met baard. Met spijt moet ik echter via deze weg bekend maken: 

DE BAARD GAAT ERAF… 

‘Maar Sebastiaan, waarom dan?’ Nou, dat zal ik jullie uitleggen. Zoals ik recentelijk heb bekend gemaakt ga ik als reservist aan de slag bij de Koninklijke Landmacht. Binnenkort start mijn ARB (militaire opleiding). Onderdeel van deze opleiding is het oefenen met CBRN-maskers (chemisch / biologisch / radiologisch / nucleair). Deze maskers moeten naadloos aansluiten op het gezicht; iets wat niet gaat lukken met baard. Dikke tip vanuit defensie is dan ook: haal de baard er af. Ik heb me nog even geprobeerd te verzetten, maar resistance is futile. Eraf met de baard dus…

Het beste vermaak is leedvermaak zeggen ze we eens. Daarom zal ik op zaterdag 7 augustus mijn baard via een Facebook-live sessie verwijderen. Ik kan me er zelf op dit moment even geen voorstelling van maken hoe ik eruit zal zien zonder baard. Jij kan het meemaken! Live en frontrow seats. Uiteraard staat het iedereen vrij om mij tijdens deze live-sessie het hemd van het lijf te vragen over van alles en nog wat. Of Cycling Holland wel echt is gebeurd bijvoorbeeld. Of wat ik doe als ik moet kakken tijdens een zwemoversteek…schroom niet; vragen staat vrij. 

Zoals jullie wellicht gezien hebben vraag ik € 2,29 voor het kijken van de livestream. Waarom doe ik dit? Welnu; ik zet mij al jaren in voor goede doelen. Dit jaar is mijn fundraising voor Damian met goed resultaat afgerond. Ik zinspeel dan ook weer op nieuwe avonturen voor nieuwe goede doelen. Met de opbrengst van deze live-sessie maak je het ondersteunen van deze goede doelen mede mogelijk! Klein moeite, groot gebaar. Zo verlaat mijn baard toch niet helemaal voor niets mijn gezicht.

Zie ik jou 7 augustus? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *