Avontuur in een Uur

17:40..een uur terug zat ik nog op kantoor...

Een uur; het is net niks. Je kan misschien een aflevering van je favoriete serie kijken op Netflix of een niet al te ingewikkelde maaltijd voorbereiden. In ieder geval lukt het niet om in slechts een uurtje tijd een outdoor-avontuur te beleven. Of toch wel?

Ik nam proef op de som. Is het mogelijk om tot 17:00 te werken en om 18:00 thuis te zijn voor het avondeten, terwijl je in de tussenliggende tijd een Avontuur van een Uur beleefd?

Lees hier mijn verslag.

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *