In de media: Passie voor duursport

Sinds februari van dit jaar zit ik bij de Ronde Tafel; een vereniging waarbij vriendschap, zelfontwikkeling en service de belangrijke pijlers zijn. De Ronde Tafel heeft ook een eigen tijdschrift: Roundtable Magazine.

In de zomereditie van dit tijdschrift mocht ik alles vertellen over mijn passie voor duursport. Hoe zijn de ideeën voor mijn avonturen ontstaan, wat wil ik ermee bereiken; ik vertel er alles over in dit artikel. Ook vertel ik over mijn avontuur van dit jaar: Challenge The Half 2016.

Het is een mooi artikel geworden, vind ik zelf. Ik kon goed mijn zegje doen en mensen op die manier vertellen wat mij zoal bezig houdt.

Lees het hele artikel hier:

RoundTable Magazine
Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *