Het begint een gewoonte te worden om s’avonds te gaan hardlopen, als het al donker is.
Op zich heeft het wel wat bruuts, wat avontuurlijks. Dit keer ben ik door het bos gegaan. Wat is het dan donker zeg. Als ik zeg dat je zicht niet verder dan 2 meter reikt is daar geen woord van gelogen denk ik. Je kan precies aan mijn hartslagmeter zien waar ik in het bos liep, want volgens mij ging mijn hart best wel een beetje te keer. Met een beetje fantasie wordt je namelijk al snel achtervolgt door een roedel wolven, haha. Ik kan wel zeggen dat het een halve trial-run was.

Hoe het ook zij, het was weer een lekkere sessie.

De statistieken:

Afstand: 13,65 km
Duur: 01:12:40
Tempo: 05:19 min/km
Gemiddelde snelheid: 11,30 km/u
Maximum snelheid: 15,40 km/u
Hoogte winst/verlies: 15 meter/14 meter
Gemiddelde hartslag: 178 bpm
Hoogste hartslag: 185 bpm

Official timing by:  

kish_logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *