Review: Fabric Tri triathlonzadel

fabric-black

Afgelopen seizoen ben ik druk in de weer geweest met het testen van een aantal triathlon-gerelateerde producten. De komende peruide kunnen jullie dus een hoop reviews van mij verwachten. Één van de producten die ik heb getest is de Fabric Tri Race; een triathlonzadel.

In tegenstelling tot de meeste triathlon-zadels is het zadel een stuk goedkoper. Maar hoe zit het dan met de kwaliteit? Zit hij net zo goed als de duurdere merken? lees er alles over in mijn review.

Lees de review hier.

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *