Juicy Records steunt Damian

29 maart; ik zit wat te scrollen op Instagram toen ik ineens een wel heel erg bekend plaatje tegen kwam op de feed van de Helderse platenzaak Juicy Records:

De afbeelding van Notorious B.I.G. met de tekst ‘PLATENBAAS’ kwam bijna 1 op 1 overeen met mijn inmiddels toch wel beruchte logo, gebakken in de keuken van Smeders:

Een logo waar ik inmiddels toch wel erg aan gehecht ben. Door dit logo kom ik namelijk de rest van mijn leven niet meer van mijn baard af, maar dat even terzijde. Ik werd in beginsel niet heel erg enthousiast om Notorious B.I.G. op deze manier te zien. Reden voor mij om toch even contact te zoeken met de jongens van Juicy Records.

Wat volgde was een zeer open en eerlijk gesprek met Jort; één van de platenbazen. Hij legde mij uit hoe e.e.a. tot stand was gekomen. Ik had wel begrip voor de situatie en wilde dan ook wel een voorstel doen aan Juicy Records: zij mogen het logo blijven gebruiken, in ruil voor een donatie voor Damian. Ik hoef er niet persé beter van te worden en daarnaast is het gewoon een tof logo. Als iets van je gekopieerd wordt is het toch wel een kleine eer. Juicy Records reageerde meteen enthousiast op dit voorstel en zo geschiedde. De donatie is inmiddels ontvangen en ik heb een paar hele leuke gesprekken gehad met Jort en Mario. Juicy Records is ook gewoon een hele toffe zaak in de binnenstad van Den Helder waar ik voor dochterlief al een aantal toffe platen heb kunnen scoren. Ik ben dan ook blij met deze onderlinge ‘samenwerking’. Ik kan iedereen zeker een bezoekje aanraden aan Juicy Records.

Jort en Mario: nogmaals dank! De donatie komt goed terecht!

Ook een donatie doen voor Damian? Dat kan HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *