Jabra Sport Wireless+

41dosRcBVOL._SL500_AA300_

De mensen die mij kennen weten dat ik een groot muziekliefhebber ben. Ik ben dan ook al jaren op zoek naar dé ideale headset voor tijdens het sporten. Oordopjes blijven bij mij nooit zitten. Een hoofdtelefoon die wel lekker zat heb ik uiteindelijk weg moeten gooien wegens een kabelbreuk, ontstaan tijdens het hardlopen.
Zowiezo; kabeltjes en hardlopen (of fietsen) is geen goede combinatie.

Mijn oog viel onlangs op de Jabra Sport Wireless+. Een bluetooth headset, speciaal bedoeld voor tijdens het sporten. De headset wordt, zo is te lezen op de website, aanbevolen door de triathleet Graig Alexander (vijfvoudig kampioen Ironman). Dat beloofd natuurlijk wat! Als iemand vaak hardloopt of fietst is hij het wel.

Ik heb al heel wat hoofdtelefoons en headsets versleten. Echter nog geen sportieve bluetooth variant. Toch ben ik sceptisch. Het zijn toch weer oordopjes; ervaring is dat deze tijdens het lopen niet goed blijven zitten. Jabra geeft echter aan hier een oplossing voor te hebben. Dit zou het ultieme device moeten zijn voor de muziek luisterende sporter.

Reden voor mij om de Jabra Sport Wireless+ uitvoerig te gaan testen! Jabra heeft mij een exemplaar ter beschikking gesteld, zodat ik zelf kan ondervinden dat/of dit inderdaad dé ideale hoofdtelefoon is!

De resultaten van mijn onderzoek zijn gauw te lezen in een uitgebreide review op deze site. Stay tuned!

Eén reactie op “Jabra Sport Wireless+”

  1. […] had ik al aangekondigd dat Jabra mij een exemplaar ter beschikking heeft gesteld om deze eens goed aan de tand te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *