Jabra Elite Sport

– Ingekomen persbericht –

jabra_elite_sport_male_running

Jabra onthult de meest technisch geavanceerde echt draadloze sport-oordopjes:

Jabra lanceert echt draadloze oordopjes onder de nieuwe Elite franchise en beloofd daarmee superieure geluidskwaliteit, een lange levensduur van de batterij en geavanceerde persoonlijke fitness-analyse.

• Superieur geluid met vier microfoons voor intelligent schakelen tijdens gesprekken
• Veilig en volledig kabel-vrij; zowel met dubbele of enkele oordopjes te gebruiken
• Geavanceerde persoonlijke fitness analyse met behulp van in-ear hartslagmeter
• Tot drie uur plezier van stereo muziek en telefoongesprekken, plus zes uur extra energie uit de meegeleverde carry case.

25 oktober 2016 – Gebruikmakend van de expertise en deskundigheid van de GN Group op het gebied van headsets en horen, blijft Jabra ongeëvenaarde geluidskwaliteit bieden met de lancering van de ongeëvenaarde Elite franchise.

Het eerste product wat op de markt verschijnt van deze nieuwe franchise, de Jabra Elite Sport, zal zich bewijzen als de meest technisch geavanceerde, echt draadloze sport oordopjes beschikbaar op de hedendaagse markt. Ze zijn een echte steun tijdens de sporttraining, waterdicht en leveren volledige bewegingsvrijheid, baanbrekende in-ear fitness analyse, lange levensduur van de batterij en bovendien geweldige geluidskwaliteit voor iedereen die wil sporten.

De Elite Sport ondersteunt alle belangrijke smartphone-besturingssystemen (zowel Android en iOS) en richt zich ook op de in-call ervaring. Dit is te danken aan oordopjes die geluiden van buitenaf analyseren en automatisch overschakelen naar de oordopjes met de minste achtergrondruis. Deze state-of-the-art oordopjes zorgen voor een superieure geluidskwaliteit voor gesprekken en muziek; volledig draadloos.

Echt draadloos voor volledige bewegingsvrijheid:

Ontworpen met volledige bewegingsvrijheid in het achterhoofd, Jabra Elite Sport levert een draadloze functionaliteit waarbij u kunt kiezen of u één of beide oordopjes gebruikt. De oordopjes bieden uitstekend stereo geluid voor zowel gesprekken als muziek, maar daarnaast bieden ze ook volledige functionaliteit voor het sporten.

Met een scala aan meegeleverde oorgels en -vleugels, evenals foamtips voor passieve ruisonderdrukking en verbeterde bas, kunt u zeker zijn van een zekere en comfortabele pasvorm. Tegelijkertijd bieden de oordopjes de mogelijkheid om uw omgeving te horen door middel van aanraking van één knop.

Als het gaat om telefoongesprekken, maakt de Jabra Elite Sport gebruik van twee geïntegreerde microfoons in beide oordopjes. Het ene oordopje vangt uw stem op en de andere richt zich op externe ruis. Samen zorgen de oordopjes ervoor dat achtergrondruis wordt geïdentificeerd en verwijderd, zodat u gesprekken aan kunt nemen zonder onderbreking, kunt luisteren naar je favoriete nummers of in-ear training tips aangereikt krijgt. Als er een gesprek binnenkomt terwijl u aan het hardlopen bent, kunt u door middel van spraakbesturing oproepen beheren zonder uw telefoon aan te raken. Bij een volledig opgeladen batterij kunt u tot drie uur muziek luisteren en gesprekken voeren – meer dan genoeg voor de meeste workouts – plus nog eens maximaal zes uur extra energie uit de compacte carry-case.

Sporten zonder draadjes:

77% van de mensen geeft de voorkeur om te sporten zonder draadjes (dit ter voorkoming van draadbreuk en verstrengeld raken in de snoertjes) en 69% luistert regelmatig naar muziek tijdens het sporten. Het is dan ook geen verrassing dat de Jabra Elite franchise deze mensen volledig tegemoet komt in deze wensen.

Jabra Sport Elite biedt de meest uitgebreide reeks van audio training tools om ervoor te zorgen heb je de perfecte training metgezel met u, ongeacht uw conditie of work-out regime voorkeur. Dit omvat een geavanceerde persoonlijke fitness analyse dankzij een in-ear hartslagmeter met 90% + nauwkeurigheid en een geïntegreerde app die automatisch fitness test (VO2 Max meting), ras-time voorspeller en het herstel adviseur biedt. De Jabra Sport Life app levert deze updates via real-time in-ear coaching om een ononderbroken workout te verzekeren.

De Jabra Elite Sport genereerd gepersonaliseerde VO2 Max data en wordt vastgelegd in de bijbehorende app. U kunt de ontwikkeling van uw conditie dus nauwlettend volgen. De Jabra Elite Sport maakt gebruik van intelligente in-ear coaching om real-time feedback te geven op basis van uw hartslag en conditie. Wanneer u klaar bent met sporten, biedt de Jabra Sport Life app een scala aan informatie om u te helpen uw conditie in de toekomst nog meer te verbeteren. Data zoals de afgelegde afstand, snelheid, afgelegde route, verbruikte calorieën en trainings-effectiviteit zijn inbegrepen.

Als een echte training partner biedt de Jabra Elite Sport extra zekerheid door middel van drie jaar verlengde garantie tegen zweet, en is IP67 getest op waterbestendigheid. Zo zijn de oordopjes tijdens deze tests ten minste 30 minuten tot een meter ondergedompeld in water terwijl de oordopjes bleven werken.

Medisch verantwoord:

Als ware pioneers op het gebied van geluid, van sport headsets tot hoortoestellen, heeft Jabra (als onderdeel van de GN Group) zijn unieke kennis op het gebied van hoge kwaliteit audio gebruikt bij de ontwikkeling van Jabra Elite Sport. Ontworpen in samenwerking met de ingenieurs van ReSound, een specialist op het gebied van medische audio-oplossingen en wereldwijd marktleider in slimme hoortoestellen, is de Jabra Elite Sport gebaseerd op meer dan 145 jaar ervaring op het gebied van gehoor innovatie en fitness.

René Svendsen-Tune, CEO van Jabra verteld: “wat ik echt geweldig vind van onze eerste echte draadloze oordopjes is dat ze een ervaring bieden die alleen Jabra tot leven kan brengen. We hebben onze research- en development expertise gebruikt in samenwerking met de GN Group om niet alleen de technisch meest geavanceerde echt draadloze sport oordopjes, maar eigenlijk de meest complete kabel-vrije ervaring voor onze klanten te leveren. Jabra Sport Elite is een voorbeeld van een intelligente audio oplossing die gesprekken en muziek zeer goed levert, en daarnaast doet het apparaat nog zoveel meer”.

Kenmerken en specificaties:

– Superieur geluid met maximaal drie uur muziek en telefoongesprekken (plus maximaal zes uur extra energie uit de meegeleverde carry- en charging case).
– Verschillende draagopties; één of beide oordopjes te gebruiken.
– Geavanceerde hartslag analyse, fitheid wordt bijgehouden op basis van Vo2Max, herstel-advies en race predictor.
– In-ear audio coaching met real-time feedback.
– Geïntegreerde trainingslog met Jabra Sport Life app.
– Drie jaar garantie tegen zweet en waterdicht met IP67 rating.
– Perfecte pasvorm – presteer op je best met ongelooflijk lichte en ultra-veilige oordopjes.
– Ondersteunt alle belangrijke smartphone-besturingssystemen, waaronder Android en iOS.
– Geïntegreerde Jabra Sport Life app en ondersteuning voor alle toonaangevende fitness-apps van derden.

Lees hier meer over de Jabra Elite Sport.

Prijs en beschikbaarheid:

Jabra Elite Sport zal vanaf november 2016 verkrijgbaar zijn bij onder andere Coolblue voor een verkoopprijs van € 249.95.

jabra_elite_sport

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *