Sinds 2013 is iCulture een partner/sponsor van mijn sportieve activiteiten. Hiermee hebben ze een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan mijn diverse fundraisingsprojecten waarmee tot op de dag van vandaag bijna € 20.000,00 mee is opgehaald.

Met ingang van het nieuwe jaar komt er een einde aan de samenwerking. Niet omdat ze zich niet meer kunnen verenigen met mijn activiteiten, maar omdat het tijd is het stokje over te geven aan iemand anders. Via deze weg wil ik iCulture dan ook vanuit de grond van mijn hart bedanken voor alles wat ze voor mij en SebastiaanHorn.nl hebben gedaan. Hoogtepunt (letterlijk én figuurlijk) was jullie support ter plaatse in Bischofshofen, tijdens de Red Bull 400. 2017 was voor mij, zachtjes uitgedrukt, niet het makkelijkste jaar dus het betekende veel voor me dat jullie zoveel voor mij klaar hebben gestaan. 

Ik wens jullie niets dan goeds voor nu en de toekomst; dat jullie nog maar lang altijd het laatste nieuws over alles wat met Apple te maken heeft mogen brengen. 

“Alone we can do so little; together we can do so much!”

Dank jullie wel ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *