FitRabbit: bio sport drink met rode biet

logo

Nieuw ingekomen op het SebastiaanHorn.nl testlab: FitRabbit.
Wat is het?

FitRabbit is een bio sport drink op basis van rode biet. Reeds in vroegere tijden gold de rode biet door zijn kleur als een medicinale plant welke de bloedaanmaak zou versnellen. Men schreef de plant dus een sterke werking toe. De rode biet heeft een bijzonder hoog gehalte aan ijzer en foliumzuur wat belangrijk is voor onder andere de aanmaak van rode bloedcellen. Rode biet bevat ook veel waardevolle vitaminen en mineralen: calcium, kalium, magnesium, Mangaan, fosfor, Jood, Natrium, vitamine C, vitamine B-complex en Provitamine A. Tevens is de rode biet rijk aan eiwit en koolhydraten en is vetarm.

Met andere woorden: het gebruik van FitRabbit werkt prestatieverhogend. Zo zou het:

– je uithoudingsvermogen verhogen.
– het energievebruik reduceren.
– de zuurstofopname verbeteren.
– de trainingsefficiëntie verhogen.
– het herstel ondersteunen.

Dat zijn nogal wat beloftes. Je hoort de laatste veel goede verhalen over rode bieten en hun werking. Ik ben dan ook heel erg benieuwd of FitRabbit inderdaad doet wat het beloofd. Iets wat ik de komende tijd graag voor jullie ga uittesten. Een uitgebreide review zal uiteraard volgen.

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

2 reacties op “FitRabbit: bio sport drink met rode biet”

 1. Mark Landman avatar
  Mark Landman

  Bieten zouden vooral goed zijn voor de zuurstof opname. Echter de stoffen die daar voor zorgen zouden ook weer een verhoogd risico op kanker tot gevolg hebben. Misschien goed om daar even in te duiken.

  1. Sebastiaan avatar
   Sebastiaan

   Mark, dank voor je reactie.
   Ik heb dat ook voorbij zien komen inderdaad. Ik neem dat zeker mee in mijn review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *