De nieuwe releases van Apple: alles op een rij

Iedereen die een klein beetje gadget-minded is kon gisteren niet om de nieuwe releases van Apple heen. Eindelijk is de iPhone 6(plus) officieel aangekondigd en misschien nog interessanter: de Apple Watch.

Zoals ik eerder al had aangegeven ben ik benieuwd naar de gezondheids- en fitness integratie in iOS 8. Maar ik ga de ontwikkelingen rondom de Apple Watch zeker volgen. Toch ben ik van mening dat de Apple Watch, zo op het eerste gezicht, geen volwaardig fitness-apparaat zal worden zoals bijvoorbeeld een Garmin Forerunner. Maar wat niet is, kan zeker nog komen.

Uiteraard kun je bij mijn media-partner iCulture alles lezen over wat er gisteren door Apple naar buiten is gebracht. Kijk hier per onderwerp voor meer informatie over de releases:

iPhone 6
Apple Watch
iOS 8
Apple Pay

iCulture-logo---beeld-en-woordmerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *