In de media: Helderse Courant 10-09-2014

Maandag 8 september 2014 belde de Helderse Courant mij. “Je hebt het weer geflikt hé?”, zei Casper Duin. Tja, inderdaad.
Ik heb hem uitgebreid verteld over mijn avontuur, de witte rozen, de donkere nacht en de fantastische stops. Het resultaat staat vandaag in de Helderse courant.

Een paar rectificaties:

De tocht begon natuurlijk op vrijdag 5 september 2014 eindigde op zaterdag, niet op zondag. Het feit dat mijn broertje de laatste 10 kilometer heeft hardgelopen (wat nog best pittig was) is helaas niet terug te lezen. Ook hebben mijn loftuitingen richting mijn begeleiders, Daan, Niels, BUJOmobiel Pieter en Marijke, de krant helaas niet gehaald. Daarom middels deze weg nogmaals even. En tot slot niet geheel onbelangrijk: doneren kan nog! Onder de indruk van de tocht en wil je nog een kleine duit in het zakje doen voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam? Klik dan hier.

Lees het artikel hier:

2014-09-10 08.54.09

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *