Cycling Holland nu internationaal te ondersteunen via 1% Club

Logo_1percent_CLUB

Mijn project, Cycling Holland, is nu met ingang van heden ook de ondersteunen via de 1% Club!

Wat is de 1% Club?

1%Club is het crowdfunding en crowdsourcing platform waar mensen door een klein beetje te delen, een wereld van verschil kunnen maken. Het idee hierachter is dat mensen door middel van 1% van hun geld, kennis of tijd te delen slimme ideeën van mensen kunnen realiseren. Zo kunnen de levens van duizenden mensen wereldwijd worden verbeterd. Als we allemaal een beetje delen, kunnen we de wereld veranderen.

Waarom 1%?

Het begint allemaal met 1%. De 1% Club is the place to be voor mensen die 1% van hun geld, kennis of tijd willen delen en zo écht betrokken zijn bij de positieve verandering die zij teweeg brengen. De 1% Club streeft ernaar om internationale samenwerking leuk en persoonlijk te maken door ons te richten op de positieve kant van het verhaal. Zij zien mogelijkheden waar anderen problemen zien. Zij zien mensen met inspirerende ideeën, in plaats van mensen in nood. Zij hebben geen medelijden, wij delen mogelijkheden. Zij bieden geen hulp, wij creëren kansen. En zij doen dit op een nieuwe, transparante manier. Want als we allemaal een beetje delen, kunnen we de wereld veranderen.

Alle beetjes helpen!

Als slechts 600 mensen over de hele wereld een bedrag doneren van slechts € 5,00, zitten we al op een bedrag van € 3.000,00! Zo snel kan het gaan. En wat zijn nou 600 mensen over de hele wereld? Stel je eens voor dat niet 600 maar 1200 mensen een donatie doen van € 5,00? Dan hebben we maar liefst € 6.000,00!! Dit bedrag gaat volledig naar het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, waar het wordt besteed aan onderzoek naar kanker!

Wacht niet langer! Spread the word! Let’s go viral! Let’s go global!

Uiteraard kan er ook gewoon via het reguliere kanaal worden gedoneerd: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *