Citizen: mijn nieuwe Offcial Timingpartner!

Citizen Pro Master

Citizen is een wereldberoemd ‘manufacture d’horlogerie’, opgericht in 1930. Citizen is een van ‘s-werelds grootste horloge-fabrikanten onder andere de bedenker van het Eco-Drive systeem; licht (kunstmatig of natuurlijk) wordt omgezet in energie zodat horloges eindeloos kunnen blijven lopen zonder dat er ooit een batterij vervangen hoeft te worden. De Promaster-series zijn horloges zijn horloges voor de échte avonturiers; zowel te land, ter zee én in de lucht.

Met grote trots kan ik bekend maken dat met ingang van heden Citizen mijn Official Timing partner is. Speciaal voor al mijn avonturen heeft Citizen mij de Promaster Land Altichron ter beschikking gesteld. Dit is een horloge met elektronisch kompas en altimeter, waarmee hij een hoogte kan meten van -300 tot 10.000m . Daarnaast is het horloge waterdicht tot een diepte van 200 meter zodat ook duiken geen probleem is. Omdat het horloge is voorzien van het Eco-Drive systeem zal ik te allen tijde kunnen  vertrouwen op dit geavanceerde uurwerk, waar ook ter wereld. Ik ben dan ook supertrots dat ik Citizen mijn official timingpartner mag noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *