Twee weken terug heb ik mijn verstandskies operatief laten verwijderen. Niet heel boeiend, maar daardoor 2 weken niet kunnen lopen. Gisteren vond ik het weer tijd om even een rondje te doen. Verandering van spijs doet eten zeggen ze, dus ik heb even ander rondje in elkaar gedraaid. Gewoon, om het leuk te houden.

Het ging super! Ik heb heerlijk gelopen en ben tevreden over mijn genoteerde tijd! Ik had een aardige regenbui op m’n dak, maar vind ik vind lopen in de regen totaal niet vervelend. Ik heb leren zwemmen en m’n iPhoney is Lifeproof!

De statistieken:

Afstand: 10,19 km
Duur: 00:52:04
Tempo: 5:07 min/km
Gemiddelde snelheid: 11,74 km/u
Max. snelheid: 20,71 km/u
Hoogte winst/verlies: 14 meter/15 meter
Hoogste stijging: 14 meter
Hoogste daling: 9 meter

Ik ga proberen dit rondje te lopen met een gemiddelde snelheid van 12 kilometer per uur. Nieuwe uitdaging voor komende weken…

*Aanvulling 11-09-2013: De Royal 10 loop in Den Haag van 2012 heb ik gelopen in 0:53:38. Dat ik deze tijd wel aardig verbeterd heb!

Voor mijn trainingen en sportieve prestaties (hardlopen, zwemmen, fietsen, triatlons) en Cycling Holland straks in het bijzonder ben ik op zoek naar een official timing-partner. Kun jij of jouw bedrijf mij hiermee helpen? Neem dan contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *