Nog maar anderhalve maand…

Het is 1 juli 2014. Ik ben de afgelopen weken gigantisch druk geweest met school. Tevens had ik, samen met Michael, nog een spinning marathon georganiseerd ter ondersteuning van Cycling Holland. Kortom; helaas was er niet veel tijd om te fietsen.

School is nu even klaar. Het wachten is op de laatste cijfers die terug moeten komen, dus spannend is het nog wel. Maar ik heb nu gelukkig wel meer tijd om me weer wat meer te focussen op thuis en op het grande project van 2014: de grote rit van Noord naar Zuid via Oost en hoog. Over een ruime anderhalve maand is het namelijk al zover en er moet nog gigantisch veel gaan gebeuren. Het is nu zaak dat de route wordt voorbereid en dat ik een team verzamel van mensen die me tijdens de grote tocht kunnen begeleiden en ondersteunen. Naast natuurlijk Michael hoop ik ook te mogen rekenen op gappie Daan, neef Niels en de camper van oom Manus. De tocht zal loodzwaar worden dus ik heb mensen nodig die mij goed kunnen coachen en hard en eerlijk kunnen zijn. Er zullen namelijk momenten gaan zijn dat ik er goed doorheen zal zitten. Fluwelen handschoentjes helpen dan niet.

Volgende week heb ik een uitgebreide sportmedische keuring. Dan zal moeten blijken of al die lange afstanden op de fiets wel verantwoord zijn en of mijn lichaam wel in een perfecte conditie is. Persoonlijk verwacht ik van wel, maar meten is weten! Uiteraard zal ik uitgebreid gaan bloggen over deze keuring.

Dus de komende tijd staat in het teken van donaties werven voor het goede doel; het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis in Amsterdam en fietsen. Vooral veel fietsen. Lange afstanden op duur en doorzetting en korte afstanden op tempo. Misschien zelfs een paar ritjes in het donker om hier goed aan te wennen. Over een paar weken misschien zelfs even met de fiets naar Limburg om alvast een klein proefje te nemen van de Vaalserberg; het staat allemaal in de planning.

Afgelopen zondag heb ik een klein ritje om het Amstelmeer gedaan. Wegens een andere zeer gave ontwikkeling, waar ik snel meer over zal gaan vertellen, kan ik jullie nu ook meenemen op avontuur. Letterlijk meenemen. Bekijk hier hoe een rondje Amstelmeer er uit ziet:

Vergeet niet te doneren en me te supporten waar nodig. Dat doen jullie al door me te volgen en aan te moedigen.
Thanx voor jullie steun tot nu.

De statistieken (rondje Amstelmeer):

Afstand: 42,70 km
Duur: 01:40:19
Bewogen duur: 01:28:32
Tempo: 02:44 min/km
Bewogen tempo: 02:21 min/km
Gemiddelde snelheid: 25,5 km/u
Gemiddelde bewegingsnelheid: 28,9 km/u
Maximum snelheid: 48,9 km/u
Hoogte winst/verlies: 19 meter/19 meter
Gemiddelde hartslag: 162 bpm
Hoogste hartslag: 186 bpm

Official timing by:

kish_logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *