10 oktober 2015 is het zo ver; dé Ironman wereldkampioenschappen, Kona Hawaii.

Wie doen er allemaal mee? Bij de heren: Sebastian Kienle, Jan Frodeno, Frederik van Lierde en natuurlijk niemand minder dan onze eigen (Boom Boom) Bas van Diederen. Bij de vrouwen staan onder andere Mirinda Carfrae, Daniela Ryf en Jodie Swallow aan de start. Lukt het de huidige kampioenen om hun titel te verdedigen of staat er dit weekend een nieuwe kampioen op de bovenste trede van het erepodium?! We gaan het meemaken.

Het evenement is live te volgen via de Ironman website. Daar kun je bijvoorbeeld zien wie er op kop ligt, zijn de pro’s tijdens het fietsen en het lopen d.m.v. GPS te volgen en is er via een heuse video-stream te kijken naar de mooiste beelden voorzien van commentaar, straight from the Big Island.

Sebastian Kienle deed er vorig jaar 8:14:18 over, dus het wordt hoe dan ook een lange zit voor de mensen die het integraal willen volgen.

Live verslag begint om 06:00 AM lokale tijd.
De mannen (pro’s) starten om 06:25 AM lokale tijd.
De dames (pro’s) starten om 06:30 AM lokale tijd.

Let op: In Hawaii is het 12 uur vroeger. Snel rekensommetje leert dus dat je vanaf 18:00 Nederlandse tijd er klaar voor kunt gaan zitten.

Ik zet mijn geld op Jan Frodeno. En jullie?

1410118605

Foto: Ironman website

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *