Interview Wilco van Rooijen

Onlangs ben ik op bezoek geweest bij Wilco van Rooijen; de enige Nederlander die de Explorers Grand Slam op zijn naam heeft staan. De Seven Summits én de Noord- en Zuidpool. 

Tijdens mijn bezoek heb ik Wilco mogen interviewen. In een openhartig gesprek verteld hij over zijn beklimmingen, zijn expedities en over wat hem drijft en motiveert. Het is een mega-inspirerend verhaal waarvan ik erg trots ben dat ik hem met jullie kan delen. Ik geef toe, met zijn 1 uur en 10 minuten is het wellicht een lange zit, maar ik zou Wilco van Rooijen tekort doen als ik het interview zou knippen. Ik weet zeker dat als je deze podcast luistert de tijd net zo snel gaat als dat dit voor mij ging met het houden van het interview.

Luister de podcast hier op Spotify:

Als kers op de taart is het interview ook te zien op Youtube:

Heel veel luister- en/of kijkplezier! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *