iCulture.nl official mediapartner van SebastiaanHorn.nl

iCulture logo

Ik heb even met de officiële aankondiging gewacht tot het moment dat zij er zelf klaar voor waren. iCulture heeft namelijk een heuse metamorfose ondergaan. Na meer dan 7​,5​ jaar nemen zij afscheid van iPhoneclub.nl en iPadclub.nl en presenteren zij een spiksplinternieuwe website en een nieuwe huisstijl. Wat niet is veranderd is de passie en gedrevenheid waarmee iCulture het laatste nieuws brengt op het gebied van Apple iPhone, iPad, iOS, Apple TV, apps en Mac. Ook voor uitvoerige app-besprekingen, reviews en tips over alle mobiele producten van Apple moet je bij iCulture zijn. Middels deze weg wil ik iCulture dan ook heel erg veel succes wensen voor de toekomst.

Maar daar blijft het niet bij. Met trots mag ik vertellen dat met ingang van heden iCulture mijn official mediapartner is. Zij hebben mij een Go Pro action cam inclusief accessoires ter beschikking gesteld. Hierdoor stellen zij mij in de gelegenheid om mijn avonturen uitvoerig in beeld te brengen. met deze beelden kan ik iedereen (bijna letterlijk) meenemen op avontuur. Laten zien hoe het is om door wild zeewater te zwemmen, hoge bergen te bedwingen op de racefiets en lange afstanden al hardlopend af te leggen. Hiermee wil ik mensen motiveren.  Motiveren om mij en mijn goede doelen te ondersteunen, maar ook om zelf doelen te gaan stellen en te bereiken! In iedereen schuilt een held. Een avonturier. iCulture helpt mij om mensen deze innerlijke held te ontdekken.

Wanneer jullie dit lezen ben ik op weg naar Limburg. Ik ga namelijk op ‘hoogtestage’. De volgende bergen gaan bedwongen worden:  
de Cauberg, de Wolfsberg, Loorberg, Schweiberg, Camerig, Drielandenpunt, Gemmenich, Vijlenerbos, Eperheide, Gulpenerberg, Kruisberg, Eijserweg, Sint Remigiusstraat (de Huls), Vrakelberg, Sibbergrubbe. 

Dé ideale training voor Cycling Holland. Beelden zullen volgen. Met dank aan iCulture. 
gopro-logo-whitebgd

Eén reactie op “iCulture.nl official mediapartner van SebastiaanHorn.nl”

  1. […] Ontzettend blij was ik dan ook (nog steeds uiteraard) met de komst van een official media-partner: iCulture. Eind juli was een zeer warme periode. De zon scheen volop en de temperaturen waren tropisch te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *