Den Helder Sport

Den-Helder-Vrije-Tijd-Sport-Header-002

In de categorie ‘leuk’: ik ga bloggen voor Den Helder Sport.

Den Helder Sport is een website met als doel om allerlei informatie te bieden over alles wat met sport te maken heeft in de regio Den Helder. Voor de lokale bewoners, maar ook voor  toeristen die in de regio van Den Helder op vakantie zijn en daar graag willen sporten.

Ik zie Den Helder als mijn speeltuin. Fietsen door de polders, zwemmen in zee, hardlopen over de dijk of hiken door de duinen; alles kan! Ik vind het dan ook een eer om te gaan bloggen voor DenHelderSport.nl. Lezers van mijn website weten al een beetje wat ze van mij kunnen verwachten; met mijn blogs wil ik jullie deelgenoot maken van mijn sportieve avonturen. Dat kan over hardlopen of zwemmen gaan, of over triathlons, maar zelfs over hiken. Ik heb namelijk (zoals jullie wellicht al een beetje hebben gemerkt) als doel om deze tak van duursport wat populairder te gaan maken. Hiken (wandelen) is namelijk niet zo suf als dat het klinkt. Wait and see!

Hoe dan ook; ik hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier zullen lezen.

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *