Bootcamp voor het goede doel

Afgelopen weekend vond er een bootcamp voor het goede doel plaats, georganiseerd door Get Fit Bootcamp. Doel van deze bootcamp was om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Sebastiaan Horn Foundation; deze stichting zet zich dit jaar in voor Stichting Tegenkracht.

De bootcamp was een enorm groot succes! Meer dan 20 deelnemers deden mee aan de bootcamp en hebben hun gezonde lichaam ingezet voor het goede doel! De bootcamp was zwaar en uitdagend maar voor iedereen geschikt. Onder leiding van Lorain waren alle deelnemers enthousiast aan het sporten en lieten ze zich daarbij niet tegenhouden door wat regen. Als afsluiting werd er een tweetal leuke team-opdrachten uitgevoerd, waarbij samenwerking en saamhorigheid de boventoon voerde!

Ook was er een loterij met te gekke prijzen. Zo heeft Sport 2000 Bart Langedijk een voetmeting en gratis hardloopschoenen ter beschikking gesteld, mocht er namens De Klimvallei een tegoedbon voor een klimsessie voor 2 personen worden weggegeven. Get Fit Bootcamp gaf ook een aantal prijzen weg, zoals een maand gratis sporten, een goodie-bag, sportvoeding en Get Fit sportkleding!

Het was een zeer gezellige en sportieve ochtend. Het belangrijkste is natuurlijk dat er een fantastisch bedrag is opgehaald voor de Sebastiaan Horn Foundation; namelijk € 327,00. Dit bedrag komt volledig ten goede van Stichting Tegenkracht. Daarnaast was het natuurlijk vooral gezellig en is iedereen lekker sportief bezig geweest!

De Sebastiaan Horn Foundation dankt Get Fit Bootcamp voor de organisatie en de support! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *