Bedankbrief Stichting Sam

20140527-101644-37004315.jpg

Vannochtend kreeg ik deze e-mail:

Beste deelnemer aan Cycling Zandvoort,

Namens Stichting SAM wil ik iedereen enorm bedanken voor hun bijdrage aan Cycling Zandvoort. We hebben genoten van alle deelnemers die zich tijdens het zonovergoten weekend in het zweet hebben gefietst om een mooie prestatie neer te zetten. Ook hier is maar weer eens gebleken dat deelnemen belangrijker is dan winnen. Vaak is het ook een overwinning op je zelf en dat is nou precies waar Stichting Sam aan werkt met onze kinderen. We zijn dan ook super trots op de organisatie van Cycling Zandvoort, alle vrijwilligers en fietsers die zich met hart en ziel hebben ingezet voor Stichting SAM!
Het mooie bedrag dat jullie dit weekend bij elkaar hebben gefietst is €9.000 en daarnaast heeft het Team Connection ook nog het fantastische bedrag van €1.500 opgehaald met hun sponsoren. Mocht het zo zijn dat jullie nog geen bijdrage hebben geleverd of een extra bijdrage willen leveren dan kan dat natuurlijk altijd door een eenmalige donatie te doen of door Sambassadeur te worden v.a. €3 per maand. Alleen met de bijdrage van donateurs kunnen wij ons werk voortzetten. Kijk voor meer info op www.stichtingsam.nl.

Wij kijken net als jullie nu al uit naar de editie van 2015 dus wat ons betreft, tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet namens het hele SAM team,

Richard Griffioen
Voorzitter

Stichting SAM Dolfijn Therapie
www.stichtingsam.nl

Hoewel ik wel bewust was dat Cycling Zandvoort (deels) ten goede kwam van Stichting SAM, was ik hier niet zo heel erg mee bezig. Dit evenement diende meer als training voor Cycling Holland; dat was de voornaamste reden om aan dit evenement mee te doen.

Ik vind het dan ook geweldig om te lezen dat er een bedrag van maar liefst
€ 9.000,00 is opgehaald voor deze geweldige stichting. Middels deze weg wil ik iedereen die Stichting SAM een warm hart toedraagt dan ook oproepen om donateur te worden.

Kijk hier voor meer informatie: www.stichtingsam.nl  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *