Airmax: meer lucht tijdens het sporten?!

2015-12-17 15.07.53

Enige tijd had ik een uitgebreide review geschreven over The Turbine; een vernuftig soort neusplug die ervoor zorgt dat je meer lucht binnen krijgt tijdens het sporten en daardoor ook betere prestaties kunt behalen.

Airmax is een soortgelijk product. Er zijn een tweetal soorten Airmax neusspreiders (zoals zij het zelf noemen) op de markt; een welke zich richt op het slapen (de Classic, welke het snurken zou moeten verminderen) en eentje welke zich richt op het sporten (welke de sportprestaties zou moeten verbeteren). Airmax doet daarbij een ‘pittige’ claim: zij stellen dat uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat de Airmax de luchtdoorstroom tot wel 176.1% kan laten toenemen. Ter vergelijking: The Turbine geeft aan dat door middel van hun product de luchtstroom tot 38% kan toenemen. Met andere woorden: de Airmax zou (vele malen) beter moeten werken dan The Turbine.

Interessante materie voor een uitgebreide test. Ik ben dan ook blij dat Airmax mij heeft benaderd met het verzoek om de Airmax Classic en de Airmax Sport uitgebreid te testen. Ik weet inmiddels wat ik ongeveer van een neusplug (of neusspreider) kan en mag verwachten, waardoor ik heel erg benieuwd ben naar de werking van dit product. Ik hou jullie de komende tijd dan ook uitgebreid op de hoogte.

Alvast meer weten over de Airmax? Dan kun je even rondsnuffelen op hun website of Facebook-pagina.

Heb je alvast vragen of wil je dat ik tijdens de tests extra let op bepaalde zaken? Laat het me weten.

2015-12-17 15.08.04

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *