Een week na de zwemtocht DH2TX2013 vond ik het (al) wel weer tijd om mijn hardloopschoenen aan te trekken. Gewoon, om eens te kijken hoe het gaat. Is mijn hardloopconditie verdwenen als sneeuw voor de zon of zit het er nog redelijk in?

In verband met de zevenheuvelenloop, waar ik samen met mijn broer en neef aan mee ga doen, heb ik meteen al wat vals plat en hellingen meegenomen in mijn route.

Afstand: 11,11 km
Duur: 1:00:06
Tempo: 5:24 min/km
Gemiddelde snelheid: 11,09 km/u
Max. snelheid: 14.71 km/u
Hoogte winst/verlies: 21 meter
Hoogste stijging: 13 meter
Hoogste daling: 16 meter

Al met al ben ik zeker niet ontevreden over deze resultaten. Dit rondje ga ik voorlopig blijven lopen om te kijken of ik de tijd kan verbeteren en een vast tempo van zo’n 12 kilometer per uur kan bereiken. Uiteraard is het ook de bedoeling dat ik er steeds minder tot geen spierpijn meer aan over houd. Wellicht dat ik zelfs wat meer met interval-training ga doen. Voorlopig gewoon weer lekker lopen. Back to my ‘roots’.

2013-08-17 20.00.54

 

<em><strong>Voor mijn trainingen en sportieve prestaties (hardlopen, zwemmen, fietsen, triatlons) en Cycling Holland straks in het bijzonder ben ik op zoek naar een official timing-partner. Kun jij of jouw bedrijf mij hiermee helpen? Neem dan <a title=”contact” href=”https://www.sebastiaanhorn.nl/contact/”>contact </a>met mij op!</strong></em>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *