Sean Conway: almost there

13516507_1101528499892991_3154867711937260647_n

Ik zeg altijd maar; hoe gekker en extremer het avontuur, hoe beter het is. Ik maak er dan ook geen geheim van groot fan te zijn van Sean Conway; ‘endurance athlete and adventurer’. Eerder had ik al verteld over zijn Britse mega-triathlon: al fietsend, hardlopend en zwemmend maakt hij een rondje om het gehele Brits continent. Totale afstand: meer dan 4.100 Engelse Mijl.

Deze tocht is volledig unsupported. Fietsen en hardlopen met een tentje en rugzak en tijdens de zwemtocht maakt hij zelfs gebruik van een zelfgemaakte vlot van bamboe. Ga er maar aan staan….

Vandaag, om 4pm lokale tijd komt hij aan in Lulworth. Hij zal ongetwijfeld groots onthaald worden. De tocht is exclusief te volgen via Discovery Channel UK, maar hou ook zeker Sean Conway zijn sociale media in de gaten (Facebook en Instagram).

Ik vind het een held. Ik ben benieuwd naar zijn volgende avontuur. Ondertussen ben ik aan het broeden om een unsupported Texel Triathlon te gaan doen; rondje zwemmen om het eiland (60km), 2 rondjes fietsen om het eiland (120km) en 1 rondje lopen (60km) om het eiland. Gewoon, omdat het kan…

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *