Hiking Upper-K

Upper-K, beter bekend als Bovenkarspel. Het dorp waar ik ben opgegroeid. Veel familie en vrienden wonen hier. Al lang speel ik het idee om hier eens naartoe te hiken. Waarom? Gewoon, omdat het kan. En als we dan toch bezig zijn heb ik het plan opgevat om zoveel mogelijk de Waddenzee en het IJsselmeer te volgen om zo aan de rand van het vasteland te blijven. Om de route compleet te maken wil ik over Enkhuizen richting Bovenkarspel, wat het een totale wandeling maakt van zo’n ruime 70 kilometer. Idioterie, ik weet het. Maar dan worden avonturen pas interessant.

Tijdens deze wandeling, die een ruime 14 uur in beslag zal gaan nemen, zal ik (minstens) elk uur een foto plaatsen op mijn Instagram en Facebook-account met de hashtags #HikingUpperK #ElkUurEenFoto. Ook hou ik via deze kanalen met vrienden en volgers op de hoogte van het verloop van mijn wandeltocht door Noord-Holland.

 

Vond je dit leuk om te lezen? Praat mee in de reacties hieronder en deel dit bericht via een van onderstaande links. Op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Like dan mijn Facebook-pagina.

Hou je ook van wandelen en hiking? Wordt dan lid van de officiële Hiking in Nederland Facebook-groep.