Vrienden van Sebastiaan

Sporten voor goede doelen. Altijd weer de grens opzoeken; mensen verbazen met mijn prestaties die eerst voor onmogelijk werden gehouden. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor  goede doelen en ook om mensen te motiveren. Dat is mijn core-bussiness.

Wanneer ik zelf een avontuur organiseer (neem bijvoorbeeld Cycling Holland 2014) komt hier een heleboel bij kijken, zowel financieel als logistiek. Sport kost geld. Denk bijvoorbeeld ook aan het inschrijven voor een evenement, of de benodigde gear en equipment. Deze kosten betaal ik uit eigen zak. Dit doe ik natuurlijk graag.

Toch kan ik jullie steun goed gebruiken! Natuurlijk is financiële steun welkom. Maar ook andere steun. Kun je mij helpen om het beste uit mijn prestaties te halen? Biedt jouw bedrijf of onderneming de oplossing om het mij op sportief gebied makkelijker te maken, zodat ik me meer kan focussen op de essentie?

Download hier meer informatie, of neem contact met mij op.

Ik stel je voor aan mijn Vrienden:

 

iCulture-logo---beeld-en-woordmerk

iCulture is hét Nederlandstalige platform over het Apple-ecosysteem; hier vind je alle nieuwtjes over de iPhone, iPod touch, iPad en andere Apple-producten zoals de Macbook en de iMac. iCulture is opgericht door Gonny van der Zwaag en Jean-Paul Horn. Inmiddels werken zij met een vaste redactie en een heel team aan een heel team aan freelance journalisten en betrokken freelancers om iedereen dagelijks te voorzien van het laatste nieuws, uitvoerige app-besprekingen, reviews en tips. iCulture is mijn official mediapartner. Doordat zij mij een Go Pro inclusief accessoires ter beschikking hebben gesteld, stellen zij mij in de gelegenheid om mijn avonturen uitvoerig in beeld te brengen, zodat ik met deze beelden mensen nog beter kan motiveren. Motiveren om mij en mijn goede doelen te ondersteunen, maar ook om zelf doelen te gaan stellen en te bereiken!

oburon_logo

Oburon Design is een creatief ontwerpbureau waar je terecht kunt voor grafisch Ontwerp (o.a. logo-ontwerp, huisstijlen, catalogi, brochures), ontwerp en bouw van websites (incl. webshops en databases) maar ook illustraties, 3D visualisaties, fotografie, beeldbewerking en DTP. Oburon is onder andere verantwoordelijk voor het ontwerp van de logo’s van SebastiaanHorn.nl, Cycling Holland en Challenge The Half 2016.

catch-logo-vector-300x91

Catch Themes is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van WordPress-themes. Daarbij ligt de focus op minimalistische, strakke maar content-rijke ontwerpen. Met een team van echte WordPress-fanaten werken ze elke dag weer aan opmerkelijke designs met een hoog gebruikersgemak. Geheel belangeloos heeft Catch Themes de Catch Everest Pro theme ter beschikking gesteld. Dit ontwerp is verantwoordelijk voor de professionele en strakke uitstraling van SebastiaanHorn.nl.